Leveranciers

Door de officiële vertegenwoordig in Nederland met onze leveranciers kan AQ Cooling een uitgebreid productenpakket aanbieden waarmee wij de installateur verder kunnen ontzorgen door het bieden van betrouwbare maar ook innovatieve en duurzame oplossingen.

Rhoss is een toonaangevend Europees airconditioning bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de sector. Met een breed scala van producten en systemen voor alle toepassingen voor grote commerciële en industriële systemen.

Rhoss innoveert continue in energie-efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid van haar producten en oplossingen. Naast een uitgebreide lijn van warmtepompen is het bedrijf sterk vertegenwoordigd in koelmachines.

Fiorini Industries is dé fabrikant van Europa met meer dan 40 jaar ervaring in de hydraulische sector. Deze fabrikant heeft een zeer breed scala aan hydraulische producten en systemen voor verwarming en koeling.

Fiorini Industries onderscheidt zich door continue innovatie op het gebied van naar nieuwe technologieën. Hierdoor zijn ze in staat om innovatieve, op maat gemaakte oplossingen te bouwen.  

Neem contact met ons op