Dienstverlening op maat, merkonafhankelijk.

Preventief onderhoud aan de installatie zorgt ervoor dat een hoge bedrijfszekerheid gerealiseerd wordt en dat uw installaties functioneren op het moment dat dit van ze gevraagd wordt.

AQ Cooling voert onderhoud uit aan diverse merken packaged HVAC installaties. Wij kunnen een onderhoudscontract aanbieden naar uw wensen waarin rekening wordt gehouden met het aantal bezoeken per jaar (wettelijk aantal bezoeken is minimaal) en responstijden of aan een all-in onderhoudscontract. Met een onderhoudscontract bent u automatisch verzekerd van onze storingsdienst, deze kan 24/7 voor u paraat staan.

Onze monteurs zijn ervaren, goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van de nieuwste technieken. Met de benodigde certificeringen (F-gassen, VCA) kunnen onze monteurs op elke locatie worden ingezet.

AQ Cooling voldoet aan de F-gassen verordening. Deze verordening bepaalt hoe en door wie onderhoud en reparaties uitgevoerd dienen te worden en welke eisen aan deze personen en bedrijven worden gesteld. Daarnaast staat in het kader van de ‘zorgplicht’ beschreven hoe vaak onderhoud aan een koelinstallatie moet plaatsvinden. Wij zijn F-gassen gecertificeerd, voldoen aan deze eisen en geven bovendien extra aandacht aan milieu, veiligheid en kwaliteit.

Neem contact met ons op